Bayan Hırka Modelleri

Kadın Hırka Modelleri

Yeni Sezon Kadın Hırka Modeleri Hangileri?

Sıcaklık derecelerinin düşmesi ile birlikte gardıroplarda yerlerini alan giyim parçaları arasında ilk sıralarda kadın hırka çeşitleri gelir. Yumuşacık ve rahat bir kumaşa sahip olan kadın hırka modelleri, konforla şıklığı tek bir çatı altında buluşturmayı başarır. Dilvin olarak sizlerle buluşturduğumuz ürün yelpazesi içerisinde, son moda akımlarına uygun olarak tasarlanmış bayan hırka modelleri yer almaktadır. Önden düğmeli modellerimiz zamansız havaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olsa da belden kuşaklı bornoz tipi bayan hırkalar da popüler olarak tercih edilmektedir. Sayfamızda yer alan tüm ürünleri sıralayarak kadın hırka boyu kısa ve uzun olan modelleri görebilir, giyim tarzınıza uyum sağlayacak olan ürünü kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Dilvin 'in en çok tercih edilen hırka modelleri arasında; triko hırka , kadın uzun hırka , salaş hırka modelleri , düğmeli hırka , merserize hırka çeşitleri yer alıyor.
 

Bayan Uzun Hırka Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Uzun tipteki hırka tasarımları, özellikle ev içerisinde tercih edilen parçalardan birisidir. Doğru şekilde kombinlendiğinde dışarı çıkarken de giyilebilen bu bayan hırka modelleri , yarattıkları rahat hava nedeniyle ev giyim tarzıyla özdeşleşmiştir. Soğuk bir sabah günü uyandığınızda sırtınıza ilk geçirdiğiniz giyim parçası olmaya aday  kadın uzun hırka modelleri, birçok farklı renk ve tasarım alternatifinde sizlerle buluşturulur. Füme, koyu kahve, siyah ve ekru, sunulan renk seçeneklerinden sadece bazılarıdır. Dışarıda giymek için uzun bayan hırkaları kombinlemek isterseniz, yarattığı rahat havayı göz ardı etmemeniz önerilir. Bu tarzı devam ettirmek adına sportif bir görünümle birlikte uzun modelleri tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz bayan pantolon modeli ile stilinizde etkili dokunuşlar yaratabilirsiniz.  

Kısa Hırka Nasıl Kombinlenir?

Kısa kadın hırka ürünlerini, diğer giyim parçalarıyla uydurmak daha geniş olasılıkların kapısını açar. Bu modellerde oldukça şık ve resmi tasarımlar da sunulduğundan iş yaşamında dahi tercih edebileceğiniz kombinler yaratabilirsiniz. Bisiklet yaka tipindeki kısa bayan hırka modelleri arasında tercihinizi yapıp, aynı deseni devam ettiren bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu görünümün yaratacağı eşsiz uyumun tadını çıkartabilirsiniz. Dilvin olarak sizlerle buluşturduğumuz bayan hırka seçenekleri arasında sunulan tek yaka tipi, bisiklet değildir. Aynı zamanda V yaka gibi farklı görünümlere de ulaşabilirsiniz. Tüm desen ve renk seçeneklerimize sayfamızdan göz atabilirsiniz. Bununla birlikte kalem etek ile de son derece şık bir aura yaratabilirsiniz.

 

Hırka İçine Ne Giyilir?

Hırka içerisine kıyafet kombinlerken temel olarak iki tercihiniz vardır. Birincisi, hiçbir şekilde dışarıdan görünmeyecek bir parça giyinmek ve hırkanın öne çıkmasına izin vermektir. Özellikle düğmeli modellerde bunu kolaylıkla başarabilirsiniz. Yaka tipi, üstünüzdeki tasarımdan daha aşağıda biten bir parça giyerek düğmeleri ilikleyebilirsiniz. Böylelikle kadın hırka tasarımının kendini göstermesini sağlayabilirsiniz. Eğer düğmeleri açık giyecekseniz veya düğmesiz bir model tercih ettiyseniz, hırka modeliyle altınıza giydiğiniz parça arasında renk uyumu yakalayarak harika görüntüler ortaya çıkartabilirsiniz.